Tex Style în cadrul expoziției DAS INTERIOR SHOW 2017
Понедельник, 16 Октябрь 2017 00:00

Tex Style în cadrul expoziției DAS INTERIOR SHOW 2017

Оцените материал
(1 Голосовать)
În perioada 11-14 octombrie, la Moldexpo, a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente din lumea designului de interior. Este vorba de DAS Interior Show 2017, unde au fost prezente mai mult de 30 de companii locale și nu numai.
Tex-Style- unicul reprezentant al mărcii italiene „S3 Sangiorgio” în Republica Moldova, ce oferă una dintre cele mai largi și diverse game de tapete de tip textil și stofă pentru mobile și draperii, a fost prezent și el la acest eveniment important din lumea designului de interior.
Deoarece dress code-ul expoziției a fost FUSION, fiind un stil ce oferă o posibilitate certă de exprimare a simțului estetic al designerilor, Tex Style a venit cu cele mai moderne tapete, dar și stofe pentru mobilă și draperii, made in Italy.
La standul lor a persistat atât stilul Fusion, cât și cel clasic, cel din urmă fiind inevitabil. Diferența dintre tapetele textile și cele vinil sau din hârtie este că cele textile au o durabilitate mai înaltă și rezistă în timp. În cadrul expoziției, compania Tex-Style a prezentat trei tipuri de tapete: tapete din fire, tapete JACQUARD și tapete de mătase. Toate se găsesc în mai mult de 80 de modele, în showroomul companiei și sunt gata să aducă orice idee de interior la realitate, conferindu-I un stil modern absolut inedit.
Compania Tex Style vă așteaptă  pe str. Adresa: bd.Moscova 11/1 Telefon: +373 799 27996 sau  bd. Decebal 23/1 (Jumbo) etaj 2   Butik 205
Теl: +373 799 27996
Рейтинг: 100 | (1 Голосовать) | Прочитано 2904 раз |

 

 


По вопросам работы сайта
обращайтесь на электронную почту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

По вопросам участия партнёров  в проекте,
обращайтесь на электронную почту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 

Новости

 

 

 

 

 
 
Яндекс.Погода

 

Форма входа