M&M Comerț în cadrul expoziției MOLDAGROTECH
Понедельник, 23 Октябрь 2017 00:00

M&M Comerț în cadrul expoziției MOLDAGROTECH

Оцените материал
(2 голосов)

 

În perioada 18-21 octombrie, la Moldexpo s-a desfășurat Săptămâna agroindustrială, care a întrunit Expoziția internațională specializată de mașini, echipamente și tehnologii MOLDAGROTECH (autumn), ediția a XXXIII-a. 
Printre cele 150 de companii participnte, s-a numărat și compania M&M Comerț-dealerul oficial al companiilor germane: CEDIMA GmbH, PROJAHN GmbH, STARK, KRESS GmbH, KAPRO LTD și Endress GmbH în Republica Moldova. Compania participă pentru a treia oară la această expoziție. 
La standul companie au putut fi observate cele mai noi modele de generatoare electrice Endress, atât pentru companii de construcție, industrial, servicii de urgență, cât și pentru utilizatori privați. 
Inginerii M&M Comerț recomandă aceste generatoare și pentru siguranța și confortul copiilor de la grădinițe, de cea mai înaltă calitate germană cu un nivel de zgomot redus.
M&M Comerț a reușit, la MOLDAGROTECH, să-și completeze baza lor de clienți actuali cu încă peste 100 de clienți potențiali, ceea ce înseamnă că siguranța și calitatea generatoarelor electrice prezentate la expoziție au cucerit ușor vizitatorii.
M&M COMERT S.R.L. str. Calea Basarabiei 26/7 Chișinău, Moldova
Departamentul vânzări ENDRESS
Leonid CARP
tel: +373 ‎60 074 443
email: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Mai multe detalii în imaginile video de mai jos:
Рейтинг: 100 | (2 голосов) | Прочитано 2713 раз |

 

 


По вопросам работы сайта
обращайтесь на электронную почту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

По вопросам участия партнёров  в проекте,
обращайтесь на электронную почту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 

Новости

 

 

 

 

 
 
Яндекс.Погода

 

Форма входа